Новини

22/02/2022
Актуализирана система за автоматично плащане

Представяме новата система за автоматични плащания. Сега можете автоматично да попълвате баланса по сметката си чрез предварително зададени параметри - на определена дата, при достигане на нисък баланс или за такси за номера и ценови план.

За допълнителна сигурност се допускат само три автоматични плащания на месец.

Препоръчваме да настроите автоматично плащане във вашия личен акаунт и винаги бъдете на линия!

12/01/2022
Мобилни номера във Франция - най-добра цена и най-добри условия за връзка

Нашата услуга се превърна в MVNO-оператор и вече предлагаме собствени мобилни номера във Франция с достъп до разговори и SMS.

В чест на това събитие, ние предлагаме 50% отстъпка от месечните такси за шест месеца за Френски мобилни номера. Офертата е валидна до 01.05.2022 г.

14/12/2021
Покритие на номера и разширяване на пакетите

Разширено покритие на мобилни и стационарни номера:

Всички тези номера вече бяха добавени към нашите пакети за телефонна система, които вече включват минути за изходящи разговори и разширени PBX функции.

Освен това, пакетите Office и Corporation получиха:

регион на ЕС Световен регион Американски регион Руски регион
  • Стационарни номера в 20 града.

В нашата група бяха добавени и номера в най-големите градове на Украйна, като условията за разговор са страхотни.

16/11/2021
Нова възможност за SIP криптиране

Към възможността за криптиране на всички разговори чрез WebRTC, ние добавихме и криптиране на SIP връзка чрез TLS и SRTP криптографски протоколи.

TLS и SRTP са популярни протоколи за криптиране, които осигуряват сигурност и конфиденциалност на всички обаждания.

Можете да активирате SIP криптиране на вашето оборудване, като за това могат да ви помогнат подробните инструкции.

Важно — TLS и SRTP могат да работят само ако са заедно, ако активирате TLS, за да се пренасочват повикванията, SRTP също трябва да бъде активиран.

Официалните приложения на Zadarma за Windows и Android също поддържат TLS/SRTP протоколи (в близко бъдеще функцията ще бъде налична за нашето приложение за iOS).

02/11/2021
Актуализирана платежна система за бизнеса

Ако предпочитате да плащате за комуникационни услуги чрез банков превод, ще се възползвате от актуализираното бизнес решение. Получаването на проформи, фактури и други документи вече е още по-лесно и по-бързо.

27/09/2021
Интегриране с Microsoft Teams

Основно допълнение към нашите официални интеграции — сега VoIP услугите на Zadarma имат безплатна интеграция с Microsoft Teams:

  • обаждания с едно щракване от интерфейса на MS Teams;
  • конфигурация за маршрутизиране на повиквания за организации в MS Teams;
  • настройка на гласово меню и допълнителни функции, налични в MS Teams.

Microsoft Teams е популярна платформа за бизнес комуникация за работа в екип в Microsoft 365. Броят на ежедневните потребители на системата надвишава 145 милиона.

Можете да намерите подробни инструкции за интеграция на Zadarma и MS Teams тук.

14/07/2021
Click to Call. Разширение за браузър Chrome

Zadarma plugin вече е наличен в уеб магазина на Chrome за удобни обаждания направо от браузъра. Разширението намира всички телефонни номера на уебсайт. Можете да осъществите повикване, като просто щракнете върху икона до него или като маркирате номера и щракнете с десния бутон на мишката. Можете също да изтеглите клавиатурата на телефона, като щракнете върху разширението.

Разширението е напълно интегрирано с PBX Zadarma, всички разговори се записват в статистиката. Препоръчваме разширение Click to Call Zadarma за работа с CRM/helpdesk и други системи. Можете да намерите подробни инструкции за настройка тук.

29/06/2021
Промяна в цената на разговорите до Обединеното кралство

От 1 юли 2021 г. мобилните доставчици в Обединеното кралство променят цената на разговорите към своите мрежи от повечето страни. За да продължите да провеждате повиквания до Обединеното кралство на достъпни цени, препоръчваме да извършвате повиквания, като използвате CallerID от Обединеното кралство или която и да е държава от ЕС.

Поради тези промени безплатните минути за разговори до Обединеното кралство вече няма да са налични в Световен ценовия план.

За провеждане на разговори до Обединеното кралство на атрактивни тарифи просто свържете номер в Лондон с 50% отстъпка за шест месеца.