Новини

23/10/2019
Актуализирани тарифи за разговори към Швеция

За да запазим най-атрактивните тарифи на разговорите към Швеция, ние разделихме обажданията на такива, идващи от членове на Европейския съюз и на обаждания от останалата част от света. Настоящите тарифи за обаждане могат да бъдат намерени тук.

За да извършите обаждане от европейски номер, трябва да закупите номер от която и да е европейска държава и да го изберете като вашият CallerID в личния ви акаунт.

17/09/2019
Безплатна Zadarma CRM – официално пускане на пазара

Представяме ви официалното пускане на пазара на нашата безплатна CRM система -  ZCRM  – изцяло интегрирана в Zadarma Cloud PBX.

След месец на бета-тестване, ние получихме полезна обратна връзка от нашите клиенти. Сред главните актуализации са: автоматично маршрутизиране на обажданията към отговорните за тях мениджъри, подобрен дизайн и функционалност на уебтелефона, календар и актуализация на водещия импорт.

Ако все още не сте активирали ZCRM, може да го направите в личния ви акаунт (ако сте създали в PBX) или да изберете създаване на CRM при първата стъпка от настройването на PBX. Подробно ръководство и преглед на ZCRM може да бъде намерено тук.

11/09/2019
Тарифен пакет Корпорация 3x, нови страни в пакетите за Европейския съюз

5 нови страни са добавени към пакетите за телефонни системи на Европейския съюз— Австрия, Белгия, Дания, Кипър и Холандия.

Както беше предложено от нашите потребители, минутите вече могат да се увеличат до три пъти.

Телефонните пакети включват минути за изходящи обаждания, номер и разширени функции на Zadarma PBX.

Пакетите на телефонната система (както и всички наши пакети) както винаги имат първокласно мартшрутизиране с най-високо качество на обажданията, безплатни входящи обаждания, настройване на CallerID. В Обединен пакет, основният брой минути може да се увеличи 2, 3, 5, 10 или 20 пъти.

14/08/2019
Тестова среда за работа с Webhook

Настроена е тестова среда за обучение и съобщения (webhook) която да тества ефективността на създадената IVR. Описание на Webhook може да бъде намерено на страницата на API, а вие може да активирате тестовата среда в API и взаимодействията във вашият личен акаунт.

23/07/2019
Нови валути – паунд и злота

За да се извършват плащания за нашата услуга, има вече налични нови валути – паунд и злота. За да промените валутата, отидете на My Profile – Calls във вашия личен акаунт.

02/07/2019
Виртуална интеграция на Zendesk и Zadarma в PBX

Популарната CRM система Zendesk е вече с възможност за интеграция във вашия личен акаунт (ръководството за настройване). Официалната интеграция е абсолютно безплатна и се осъществява без модули на трети страни.

Характеристики на интегрирането:

  • Zadarma уебтелефона, вграден в Zendesk интерфейса, дава възможност да се обаждате на клиенти само с помощта на един клик върху браузъра;
  • Изскачаща карта на клиента по време на входящи и изходящи обаждания;
  • Интегриране на статистика на обажданията и записите, възможност за слушане на записите направо през Zendesk интерфейса.

06/06/2019
Нова характеристика: получаване на известие чрез Viber

Сега можете да получавате важни известия на вашето Viber приложение – пропуснати обаждания, баланс, входящи SMS съобщения и още много друга информация.

Също така достъпни интеграции има и чрез Facebook messenger, Slack и Telegram.

28/05/2019
800 номера без такса в Северна Америка са вече безплатни

Вече предлагаме номера без такса в Съединените Американски Щати и Канада, които не са обвързани с месечни такси! Обажданията към тези номера са безплатни за всеки в съответните страни, докато цената се покрива от собственика на номера. Номерата без такса са невероятно решение за бизнеси, които имат клиентска база, разпръсната из цялата страна.