Новини

15/09/2015
Безплатна услуга Callback (обратно повикване)!

Проект Zadarma представя безплатна услуга Callback. Сега всеки клиент може да увеличи продажбите на своя уебсайт без допълнителни разходи. Безплатната услуга Callback има лесни настройки, предлага допълнителна статистика и е напълно интегрирана с всички други услуги на Zadarma. Повече информация за Callback услугата.

31/08/2015
Разширяване на обхвата на номера във Варшава, Израел и Санкт Петербург

По-ниски цени и допълнителни опции за избор във Варшава. Нови мобилни телефони в Израел с опции за избор и получаване на SMS. Допълнителна възможност да изберете красиви (сребърни и златни) номера в Санкт Петербург.

30/07/2015
Обявени PHP класове за работа със Zadarma API

За удобство на разработчиците при работа с интерфейса API от Zadarma ние създадохме и обявихме официален клас за работа с API на PHP. Класът позволява да се работи с всички методи, представени в Zadarma API. Можете да свалите и инсталирате клас чрез Github. Там можете да видите и примери за използване на клас.

07/07/2015
Нова услуга: SIM карти за роуминг

Проект Zadarma започва да продава SIM карти за роуминг, които позволяват използването при мобилни телефони на всички тарифи и възможности на интернет телефонията и IP PBX (IP телефонна централа). SIM карта може да бъде поръчана от всеки потребител на Zadarma, като ще бъде доставена по пощата или с куриерска фирма. Картите са свързани със SIP номер или вътрешен номер на облачна PBX. Не се изискват допълнителни настройки на телефона ви. За всички предимства и условия за използване на SIM карти можете да прочетете на уебсайта.

06/07/2015
Проект Zadarma пусна API интерфейс

Отсега потребителите на Zadarma могат да работят и в личен акаунт, и API интерфейс. API интерфейсът помага да се интегрира услугата Zadarma с вашия уебсайт и приложения и да се комбинира с всички CRM системи и софтуерни телефони за кол центрове. В API има всички основни функции на личния акаунт, както и някои функции, които не ги е имало по-рано (например предиктивно набиране, уведомление за входящо повикване на външен сървър). Описанието на API се намира на уебсайта.

13/05/2015
Нова услуга от Zadarma – повтарящи се плащания

За по-голямо удобство за потребителите на Zadarma предлагаме нова услуга – повтарящи се плащания. Можете да направите всяко плащане редовно с Visa/MasterCard! За тази цел активирайте опцията «повтарящо се месечно плащане» до "Попълнете акаунта с: кредитна карта (Visa, MasterCard)", въведете сума и дата на плащане. Всеки месец определена сума ще бъде удържана от вашата банкова карта. Повтарящите се плащания ви спестяват притеснението от това номерът да бъде изключен, ако забравите да платите! За корпоративните клиенти има и автоматично създаване на фактури за определена сума.

06/04/2015
Голямо разширяване на покритието. Изберете опция за номер в 70 големи града в света!

Разширили сме покритието на стационарните, както и на безплатните номера 800. Ние предлагаме и нова възможност да изберете номер в 70 големи града: Амстердам, Берлин, Брюксел, Букурещ, Виена, Дъблин, Женева, Лисабон, Лос Анжелис, Люблин, Мадрид, Милано, Париж, Рим, Истанбул, Стокхолм, Талин, Токио, Хелзинки, Цюрих. Във всички градове от списъка сме направили процедурата по свързване по-лесна с по-малко документи. В много градове от списъка предлагаме 10-30 входящи линии безплатно. Ние също така разширихме списъка на страни, където можете да си купите безплатен номер 800 до 40. Сега можете да си купувате номера в страни като: Индия, Индонезия, Китай.

11/04/2014
Нова версия на приложението за Android

Нова версия на SIP клиент за Android е достъпен. Сред актуализациите са: повече аудио кодеци налични, настройка майстор връзка се променят, актуализиран оперативна съвместимост с различни версии на Android. Можете да изтеглите новата версия от Play Market или от нашия сайт.