За нас

"Айпи Телеком България" ООД е голям оператор на гласови интернет услуги. Услугите на компанията са представени не само в България, но и в други източноевропейски страни.

Работата на "Айпи Телеком България" ООД е фокусирана върху предоставянето на цялостни услуги на клиента, което осигурява не само качествено подобряване на услугите и безопасността на работа, но и разширяване на диапазона на тези услуги. Последното обстоятелство определя дейностите на компанията, като: консултантски услуги в сферата на телекомуникациите, доставка, инсталиране и оптимизация на софтуерни и хардуерни системи, телефонни услуги, международна телефония, VoIP телефония, номера за директно вътрешно набиране (DID).

Нашата компания е готова да работи с клиенти на всякакво ниво и може да осигури най-удобните решения, както за частни клиенти, така и за големи корпорации. Ние обръщаме специално внимание на услугите за оператори и доставчици на телекомуникационни услуги, винаги предлагаме най-добрата оферта за тях, като вземаме предвид всичките им изисквания.

Нашата фирмена мрежа се състои от няколко възела в 4 държави в Източна Европа, разстоянието между които е над 10 000 км. Мрежата се управлява от общ операционен център, който работи с 24/7 поддръжка на много езици.

За основно качество на компанията се счита дългата и ползотворна съвместна работа с нейните партньори, търговци и клиенти. Днес „Айпи Телеком България” ООД предоставя услуги на няколко стотин хиляди клиенти в различни страни от ЕС и ОНД. Най-важният факт е не толкова броят на клиентите, колкото присъствието им в предприятия и организации, с които компанията работи съвместно от дълго време.

Новини

15/09/2015
Безплатна услуга Callback (обратно повикване)!

31/08/2015
Разширяване на обхвата на номера във Варшава, Израел и Санкт Петербург

30/07/2015
Обявени PHP класове за работа със Zadarma API

07/07/2015
Нова услуга: SIM карти за роуминг
Всички новини