За нас

"Айпи Телеком България" ООД е голям оператор на гласови интернет услуги. Услугите на компанията са представени не само в България, но и в други източноевропейски страни.

Работата на "Айпи Телеком България" ООД е фокусирана върху предоставянето на цялостни услуги на клиента, което осигурява не само качествено подобряване на услугите и безопасността на работа, но и разширяване на диапазона на тези услуги. Последното обстоятелство определя дейностите на компанията, като: консултантски услуги в сферата на телекомуникациите, доставка, инсталиране и оптимизация на софтуерни и хардуерни системи, телефонни услуги, международна телефония, VoIP телефония, номера за директно вътрешно набиране (DID).

Нашата компания е готова да работи с клиенти на всякакво ниво и може да осигури най-удобните решения, както за частни клиенти, така и за големи корпорации. Ние обръщаме специално внимание на услугите за оператори и доставчици на телекомуникационни услуги, винаги предлагаме най-добрата оферта за тях, като вземаме предвид всичките им изисквания.

Нашата фирмена мрежа се състои от няколко възела в 4 държави в Източна Европа, като разстоянието между тях е над 10 000 км. Мрежата се управлява от общ операционен център, който работи с 24/7 поддръжка на много езици.

За основно качество на компанията се счита дългата и ползотворна съвместна работа с нейните партньори, търговци и клиенти. Днес „Айпи Телеком България” ООД предоставя услуги на няколкостотин хиляди клиенти в различни страни от ЕС и ОНД. Най-важният факт е не толкова броят на клиентите, колкото присъствието им в предприятия и организации, с които компанията работи съвместно от дълго време.

Новини

22/02/2022
Актуализирана система за автоматично плащане

12/01/2022
Мобилни номера във Франция - най-добра цена и най-добри условия за връзка

14/12/2021
Покритие на номера и разширяване на пакетите

16/11/2021
Нова възможност за SIP криптиране
Всички новини
Друга информация