Услуги за частни лица

Специално за абонатите сме създали няколко проекта, в които ще имате достъп до интернет, интернет телефония, номера за директно вътрешно набиране (DID) във всяка страна по света и ще можете да изпращате SMS до всяка страна в света.

Услуги за компании

Създали сме голям набор от специални оферти за големи, средни и малки бизнеси. Ние ще ви помогнем да направите телефонна мрежа във Вашия офис за минути. А след това да се обаждате, да изпращате и получавате факсове с минимални разходи.

Услуги за оператори

"Айпи Телеком България" ООД е винаги готова да предостави най-качествени услуги за оператори. Това преди всичко е пренасяне на гласов трафик с най-високо качество по целия свят (А-Я), както и директно пренасяне на гласов трафик с най-високо качество.

Services for Subscribers
Business Services
Services for Operators

Телефония с първокласно качество

Ние гарантираме максимално качество на пренасяне на гласова информация до всяка страна в света. Качеството се контролира от център за координация, който работи 24/7. За всички тарифни планове използваме само първокласни маршрути с най-високо качество.

Номера с директно вътрешно набиране (DID) във всички страни по света

Нашата компания е готова да предостави на нашите потребители уникалната възможност да закупят DID номера в 70 страни по света на най-ниски цени. Ще получите номер за 24 часа.

Услуги за изпращане на SMS

Модерен начин да изпращате информация на Вашите потребители е с изпращане на SMS. Възможни са и всички други SMS услуги, изпращане на SMS до всички страни по света. Контрол върху доставянето на съобщенията, избор на икономични тарифи според Вашите изисквания.

Services for Subscribers
Business Services
Services for Operators
23/10/2019
Актуализирани тарифи за разговори към Швеция

За да запазим най-атрактивните тарифи на разговорите към Швеция, ние разделихме обажданията на такива, идващи от членове на Европейския съюз и на обаждания от останалата част от света. Настоящите т ...

Още...

17/09/2019
Безплатна Zadarma CRM – официално пускане на пазара

Представяме ви официалното пускане на пазара на нашата безплатна CRM система -  ZCRM  – изцяло интегрирана в Zadarma Cloud PBX.

След месец н ...

Още...

11/09/2019
Тарифен пакет Корпорация 3x, нови страни в пакетите за Европейския съюз

5 нови страни са добавени към пакетите за телефонни системи на Европейския съюз— Австрия, Белгия, Дания, Кипър и Холандия.

Както беше предложено от нашите потребители, минутите вече могат да ...

Още...

14/08/2019
Тестова среда за работа с Webhook

Настроена е тестова среда за обучение и съобщения (webhook) която да тества ефективността на създадената IVR. Описание на Webhook може да бъде намерено на страницата на Още...