Услуги за частни лица

Специално за абонатите сме създали няколко проекта, в които ще имате достъп до интернет, интернет телефония, номера за директно вътрешно набиране (DID) във всяка страна по света и ще можете да изпращате SMS до всяка страна в света.

Услуги за компании

Създали сме голям набор от специални оферти за големи, средни и малки бизнеси. Ние ще ви помогнем да направите телефонна мрежа във Вашия офис за минути. А след това да се обаждате, да изпращате и получавате факсове с минимални разходи.

Услуги за оператори

"Айпи Телеком България" ООД е винаги готова да предостави най-качествени услуги за оператори. Това преди всичко е пренасяне на гласов трафик с най-високо качество по целия свят (А-Я), както и директно пренасяне на гласов трафик с най-високо качество.

Services for Subscribers
Business Services
Services for Operators

Телефония с първокласно качество

Ние гарантираме максимално качество на пренасяне на гласова информация до всяка страна в света. Качеството се контролира от център за координация, който работи 24/7. За всички тарифни планове използваме само първокласни маршрути с най-високо качество.

Номера с директно вътрешно набиране (DID) във всички страни по света

Нашата компания е готова да предостави на нашите потребители уникалната възможност да закупят DID номера в 70 страни по света на най-ниски цени. Ще получите номер за 24 часа.

Услуги за изпращане на SMS

Модерен начин да изпращате информация на Вашите потребители е с изпращане на SMS. Възможни са и всички други SMS услуги, изпращане на SMS до всички страни по света. Контрол върху доставянето на съобщенията, избор на икономични тарифи според Вашите изисквания.

Services for Subscribers
Business Services
Services for Operators
13/01/2021
Повече безплатно разпознаване на реч

Анализът на речта в Zadarma се използва все повече всеки ден. С обратната връзка, която получихме, сме щастливи да ...

Още...

23/11/2020
WebRTC уиджет за вашата система

На личният ви акаунт вече има наличен нов WebRTC уиджет за обажданията от вашата CRM, ERP или друга система. ...

Още...

13/10/2020
Zadarma. Вече и на Френски.

Горди сме да ви представим френската версия на нашия уебсайт – всички услуги и решения на Zadarma са локализирани за удобство на френскоговорящите страни. Нашите клиенти също така получават и техн ...

Още...

02/09/2020
Функция за разпознаване на речта

Сега всички клиенти, които използват безплатната версия на Zadarma PBX могат не само да слушат записите на разговорите, но също така да виждат и транскрибирането им в текст. Нашата услуга може да р ...

Още...