Услуги за частни лица

Специално за абонатите сме създали няколко проекта, в които ще имате достъп до интернет, интернет телефония, номера за директно вътрешно набиране (DID) във всяка страна по света и ще можете да изпращате SMS до всяка страна в света.

Услуги за компании

Създали сме голям набор от специални оферти за големи, средни и малки бизнеси. Ние ще ви помогнем да направите телефонна мрежа във Вашия офис за минути. А след това да се обаждате, да изпращате и получавате факсове с минимални разходи.

Услуги за оператори

"Айпи Телеком България" ООД е винаги готова да предостави най-качествени услуги за оператори. Това преди всичко е пренасяне на гласов трафик с най-високо качество по целия свят (А-Я), както и директно пренасяне на гласов трафик с най-високо качество.

Services for Subscribers
Business Services
Services for Operators

Телефония с първокласно качество

Ние гарантираме максимално качество на пренасяне на гласова информация до всяка страна в света. Качеството се контролира от център за координация, който работи 24/7. За всички тарифни планове използваме само първокласни маршрути с най-високи качество.

Номера с директно вътрешно набиране (DID) във всички страни по света

Нашата компания е готова да предостави на нашите потребители уникалната възможност да закупят DID номера в 70 страни по света на най-ниски цени. Ще получите номер за 24 часа.

Услуги за изпращане на SMS

Модерен начин да изпращате информация на Вашите потребители е с изпращане на SMS. Възможни са и всички други SMS услуги, изпращане на SMS до всички страни по света. Контрол върху доставянето на съобщенията, избор на икономични тарифи според Вашите изисквания.

Services for Subscribers
Business Services
Services for Operators
15/09/2015
Безплатна услуга Callback (обратно повикване)!

Проект Zadarma представя безплатна услуга Callback. Сега всеки клиент може да увеличи продажбите на своя уебсайт без допълнителни разходи. Безплатната услуга Callback има лесни настройки, предлага доп ...

Още...

31/08/2015
Разширяване на обхвата на номера във Варшава, Израел и Санкт Петербург

По-ниски цени и допълнителни опции за избор във Варшава. Нови мобилни телефони в Израел с опции за избор и получаване на SMS. Допълнителна възможност да изберете красиви (сребърни и златни) номера в С ...

Още...

30/07/2015
Обявени PHP класове за работа със Zadarma API

За удобство на разработчиците при работа с интерфейса API от Zadarma ние създадохме и обявихме официален клас за работа с API на PHP. Класът позволява да се работи с всички методи, представени в Zadar ...

Още...

07/07/2015
Нова услуга: SIM карти за роуминг

Проект Zadarma започва да продава SIM карти за роуминг, които позволяват използването при мобилни телефони на всички тарифи и възможности на интернет телефонията и IP PBX (IP телефонна централа). SIM ...

Още...